fbpx

Anda Sedang Hadapi Masalah Pekerjaan?

Sedang Hadapi Masalah Kewangan?

Bosan Dengan Pekerjaan Semasa?

Pasrah Dengan Gaji Yang Kecil?

Jom saya bantu anda selesaikan kebuntuan yang melanda hidup anda selama ini. Dengan syarat anda memang betul-betul nak mengubah hidup dan bersungguh-sungguh nak dapatkan income yang lebih memuaskan.

Apa Yang Anda Akan Ketahui Dalam Seminar Ini :

PELUANG PEKERJAAN

Kami kongsikan potensi pekerjaan yang berkaitan dengan hartanah dan bagaimana ianya berfungsi dalam industri.

BlLUEPRINT JANA PENDAPATAN 5 ANGKA

Tak mustahil untuk memperolehi pendapatan 5 angka sebulan. Ada caranya. Kami kongsikan dalam seminar ini khusus buat anda yang serius nak tahu.

STUDY CASE

Kami bawakan kepada anda real case individu yang telah berjaya menjana pendapatan 5 angka sebulan sebagai bukti konkrit bahawa pekerjaan ini mampu mengubah hidup anda.

APA YANG MENARIK TENTANG PEKERJAAN INI:

PENDAPATAN UNLIMITED

Bila kerja mesti nak gaji kan. Mana ada kerja takde gaji. Bezanya sikit banyak je. Pekerjaan ini tidak menjanjikan bulan dan bintang, tetapi kalau berusaha bersungguh-sungguh anda mampu menjana pendapatan 5 angka sebulan. Menarik kan.

LATIHAN DISEDIAKAN SECARA EFEKTIF

Tak perlu risau sebab anda akan diajar dari zero. Setiap gerak kerja akan ditunjuk caranya. Anda tinggal nak buat atau tidak je. Mudah kan.

WAKTU KERJA FLEKSIBEL

Anda bebas bekerja bila-bila masa dan dimana-mana sahaja. Tidak terikat dengan punch card lagi. Kerja anda pilihan anda. Nak cuti ke, nak rehat ke, nak kerja ke, semua ikut selera anda. Seronok kan.

AWARD

Anda juga berpeluang memenangi award yang menarik setiap kali anda berjaya mencapai sasaran yang ditetapkan. Gaji dapat, award pun dapat. Best kan.

KERJA BERPASUKAN

Support team sentiasa ada buat anda. Tak perlu risau, anda tidak keseorangan. Kami sentiasa berusaha bersama-sama sebab kejayaan itu lebih manis apabila diraih bersama.

PELUANG PERKEMBANGAN KAREER

Setiap orang mempunyai peluang sama rata untuk mengembangkan kareer dalam pasukan kami. Tidak ada diskriminasi. Siapa yang rajin dia akan cepat berkembang. Bila kerja mesti ada naik pangkat kan. Kami pun ada tau. 

PENDAFTARAN SEMINAR PERCUMA SAHAJA. KLIK LINK WHATSAPP BERIKUT ATAU ISIKAN BORANG DI BAWAH.

Open chat
1
hartanahbagus.com
Hai! Salam Perkenalan dari saya Zulfikarullah. Boleh saya bantu anda?